Recreatiechalet prijzen

Wilt u meer informatie over de chaletbouw prijzen? Wij, van Chaletbouw Opmaat, bieden u graag meer inzicht! Met een eigen productiehal en de vakkennis die jarenlang is opgedaan zorgen onze experts voor een uitmuntende kwaliteit. Door deze vakkennis weten wij precies wat kan (en niet kan) binnen een chalet. De mogelijkheden zijn eindeloos voor u. Binnen het productieproces krijgt u alles mee wat er gebeurt. We betrekken u bij de bouw van uw chalet. Ook ontvangt u een mooi 3D-ontwerp en fijne begeleiding. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of chalets? Twijfel niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen u graag meer.

Chaletbouw prijzen weten? Plan direct een afspraak!

Chaletbouw Opmaat is ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar chalets heeft dit doen ontstaan.

Onze chalets worden vaak gebruikt als vakantiewoning, maar worden steeds vaker ook als permanente woning ingezet. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mantelzorgwoning of tiny house. Door het feit dat onze chalets goed geïsoleerd zijn is het heel goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven. Hier kan de zorg geboden worden die voldoet aan de eisen van vandaag.

De gewenste recreatiechalet, geheel op maat gemaakt

Uw recreatiechalet wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen. Onze chalets bestaan onder andere uit:

  • Vloer met zeer goede isolatiewaarde

  • Onderhoudsvrije gevelafwerking

  • Ventilatieroosters

  • Plat dak met zeer goede isolatiewaarde

  • Afgewerkt plafond met luxe inbouwspots

  • Voldoende stopcontacten

  • Elektrische verwarming

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de chaletbouw prijzen óf heeft u nog andere vragen voor ons? Maak dan een gratis afspraak met een van onze medewerkers! Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw gewenste situatie. Voor korte vragen kunt u natuurlijk ook altijd even ons contactformulier invullen.