Luxe mantelzorgwoning

Op zoek naar een praktische, maar ook luxe mantelzorgwoning? Wij, van Chaletbouw Opmaat, kunnen u direct verder helpen! Voor mensen die mantelzorg nodig hebben, maar wel in de vertrouwde omgeving willen blijven wonen, is een luxe mantelzorgwoning dé oplossing. Wij zijn ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin de afgelopen jaren hebben kunnen specialiseren.

Benieuwd naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Laat ons direct een 3D-ontwerp maken. Zo kunnen we uw mogelijkheden inzichtelijk maken. Indien u nog vragen heeft kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Mantelzorgwoning luxe

Luxe mantelzorgwoning bouwen? Wij helpen u verder!

Het proces om een zorgchalet op uw terrein (óf in de tuin) te realiseren is eigenlijk heel eenvoudig. Allereerst plant u een adviesgesprek in met een van onze medewerkers om achter de verschillende mogelijkheden te komen. Wij geven u hierbij specifieke uitleg voor uw situatie; iedere zorgwoning is natuurlijk anders. Daarom kijken we per klant wat er precies gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan de verschillende stijlen, dakvormen, buitenafwerking, raamformaten en bouwformaten.

Onze specialisten beschikken bovendien ook over diepgaande kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Wij onderzoeken of de luxe mantelzorgwoning op de gewenste plek mag worden gerealiseerd. Daarvoor is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning bij uw gemeente aan te vragen. Kortom: wij staan u bij in het proces van A tot Z en helpen u waar nodig.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Mantelzorgwoning toilet met beugels

Kom langs voor een luxe mantelzorgwoning!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een luxe mantelzorgwoning? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers. Zij kijken namelijk graag mee naar de mogelijkheden voor uw gewenste situatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!