Luxe mantelzorgwoning

Wat is een luxe mantelzorgwoning?

Een luxe mantelzorgwoning is een woning waar het wooncomfort optimaal is voor de mensen die mantelzorgwoning nodig hebben. Door deze woning te plaatsen in de tuin kunt u zelf dichtbij uw naasten de zorg geven die zij nodig hebben in een vertrouwde omgeving.

De mate van luxe in de zorgwoning kunt u zelf bepalen. U kunt kiezen voor verschillende voorzieningen waarbij u zelf het luxe gehalte kunt bepalen. Afhankelijk van de verschillende mogelijkheden varieert de prijs voor de bouw. Bij ons vindt u mantelzorgwoningen die verkrijgbaar zijn vanaf 36 m² tot 150 m².

Benieuwd naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Laat ons direct een 3D-ontwerp maken. Zo kunnen we uw mogelijkheden inzichtelijk maken. Indien u nog vragen heeft kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Mantelzorgwoning luxe

Volledig maatwerk voor een luxe mantelzorgwoning

Het bouwen van een luxe mantelzorgwoning is volledig maatwerk. Eerst plannen we met u een adviesgesprek in om alle mogelijkheden door te nemen. Wilt u een mantelzorgwoning van 100m2 of juist een andere afmeting? Welke luxe aanpassingen moeten er worden geplaatst in de zorgwoning om het wooncomfort zo optimaal mogelijk te maken? Dit kan allemaal besproken worden met onze medewerkers.

Vervolgens kijken wij wat er gerealiseerd kan worden voor de bouw. Denk hierbij aan verschillende stijlen binnen de luxe woonstijl, dakvormen, buitenafwerking, raamformaten en bouwformaten. Hier houden we rekening met de indeling van de woning en de duurzaamheid. Hierdoor leveren wij uiteindelijk een prefab luxe mantelzorgwoning op die volledig aansluit bij uw wensen.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Mantelzorgwoning toilet met beugels

Kopen of huren

Het is mogelijk om een luxe mantelzorgwoning te kopen of te huren. In beide gevallen is de persoon die zorg nodig heeft dichtbij de persoon die zorg verleent.

Wanneer u een luxe mantelzorgwoning koopt, kunt u deze volledig naar eigen wens samenstellen. U bent volledig eigenaar van de woning en deze kunt u na verloop van tijd weer verkopen. In overleg met ons kunnen wij deze weer terug kopen. Wij denken graag met u mee.

Een luxe mantelzorgwoning van Chaletbouw Opmaat

Een luxe mantelzorgwoning laat je bouwen door de chaletbouwers van Chaletbouw Opmaat. Wij beschikken over diepgaande kennis van wet- en regelgeving. Wij onderzoeken of de luxe mantelzorgwoning op de gewenste plek mag worden gerealiseerd. Maak een afspraak om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen in de zoektocht naar een luxe mantelzorgwoning.