Indeling mantelzorgwoning

Wilt u professioneel advies over de juiste indeling mantelzorgwoning? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Buiten de uiterlijke en bouwtechnische kenmerken van uw zorgwoning regelen wij namelijk ook een fijne indeling van uw mantelzorgwoning. Dat is natuurlijk inclusief alle benodigde zorgmiddelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een antislip vloer, zonwering en veiligheid beugels bij de wc en douche. Daarnaast kunnen wij de zorgwoning ook rolstoelvriendelijk maken indien dit gewenst is.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw indeling kunnen betekenen? Laat ons direct een 3D-ontwerp maken, zodat wij de mogelijkheden voor u inzichtelijk kunnen maken. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen.

Mantelzorgwoning indeling

Indeling mantelzorgwoning bepalen? Wij helpen u verder!

Chaletbouw Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren. De zorgwoning wordt in onze productiehal in Dordrecht onder de beste condities opgebouwd. Hier hebben onze vakmensen namelijk geen last van weersinvloeden.

Lekkages, hevige sneeuw of te warme bouwcondities worden daarmee voorkomen. Onze productiehal is gelegen in Dordrecht, nabij alle belangrijke knooppunten (N3, A15 en A16) én is ook goed te bereiken via het openbaar vervoer. Vanuit deze hal regelen wij uiteindelijk ook het transport naar de gewenste locatie.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Mantelzorgwoning toilet met beugels

Meer informatie over de indeling van een mantelzorgwoning?

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een praktische indeling mantelzorgwoning? Maak dan direct een afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!