Moderne mantelzorgwoning

Bent u op zoek naar een (op-maat-gemaakte) moderne mantelzorgwoning? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat helemaal aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met het bouwen van moderne mantelzorgwoningen. Wij zijn ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gewenste situatie? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten voor meer informatie. Zij kijken graag op maat met u mee.

Mantelzorgwoning modern

Moderne mantelzorgwoning nodig? Wij maken het snel op maat!

Zorgwoningen worden steeds vaker voor verschillende doelgroepen gebruikt; zo ook met 24/7-zorg. Voor veel mantelzorgers is er geen plek in huis, waardoor een mantelzorgwoning aangrenzend aan het huis een perfecte oplossing kan bieden. Op deze manier kunt u namelijk snel en goede zorg leveren aan uw dierbare(n). Onze missie is daarom om het zorgchalet zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen (en omgeving).

Om u in het proces zo goed mogelijk verder te kunnen helpen zorgen wij er altijd voor dat u een deskundig 3D-ontwerp van ons ontvangt. Dat helpt u namelijk bij het plannen van de ideale zorgwoning. U heeft meteen het eindresultaat visueel en ziet meteen of dit bij uw wensen en eisen past. Daarnaast heeft u ook gelijk de indeling van de zorgwoning in de tuin visueel voor u.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Mantelzorgwoning toilet met beugels

Kom in contact en vraag naar de mogelijkheden voor uw moderne mantelzorgwoning!

Heeft u nog vragen over een moderne mantelzorgwoning óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan in beide gevallen gerust contact met ons op. Onze medewerkers denken graag met u mee. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!