Mantelzorgwoning huren

Vaak is een mantelzorgwoning kopen een goede oplossing. Wilt u dit niet maar wilt u een mantelzorgwoning huren dan kan dat ook. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk om meer geld over te houden voor leuke dingen? Kijkt u op tegen het verkopen van de mantelzorgwoning op het moment dat de woning niet meer nodig is? Dan kan het huren van een mantelzorgwoning de oplossing zijn. U heeft dan alle voordelen van een mantelzorgunit zonder een grote investering in de mantelzorgwoning zelf.

Benieuwd naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Laat ons direct een 3D-ontwerp maken. Zo kunnen we uw mogelijkheden inzichtelijk maken. Indien u nog vragen heeft kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Mantelzorgwoning huren

Mantelzorgwoning huren? Maak direct een afspraak!

Door een mantelzorgwoning te huren vermijdt u hoge uitgaven. Chaletbouw Opmaat levert complete service tot aan de locatie. Wij bieden alle hulp en service bij het plaatsen van de woning. Daarnaast heeft u een vast onderhoudscontract. Wij verzorgen al het onderhoud aan de woning. Bij Chaletbouw Opmaat staat kwaliteit centraal. De zorgwoningen worden met beleid geplaatst en afgewerkt. Onze productiehal is gelegen in Dordrecht. Vanuit deze hal regelen wij uiteindelijk ook het transport naar de gewenste locatie.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Mantelzorgwoning toilet met beugels

Wilt u meer weten over het huren van een mantelzorgwoning? Neem contact op!

Wilt u graag een mantelzorgwoning huren of kunnen wij iets anders voor u betekenen? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers. Zij kijken namelijk graag mee naar de mogelijkheden voor uw gewenste situatie. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!