Recreatiechalet bouwen

Zoekt u naar een specialist in chalet woning bouwen? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Wij fabriceren kwalitatieve chalets in onze eigen productiehal in Dordrecht. Hier kunnen de nieuwe chalets onder de juiste kwaliteit verhogende omstandigheden worden gebouwd. Tijdens het bouwen van uw chalet bent u op ieder moment welkom, zodat u de bouw van uw chalet op de voet kunt blijven volgen.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of chalets? Twijfel niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen u graag meer.

Recreatiechalet bouwen? Wij zijn uw ervaren partner!

Als uitgangspunten voor het ontwerp staan geen basismodellen maar uw wensen centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet. Wij maken uw chalet zoals u het wil! Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we wel altijd trouw aan een aantal kwaliteit uitganspunten van onszelf. Denk hierbij aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en de hoge isolatie waarde van onze chalets.

Wanneer de chalet volledig klaar staat in onze productiehal, dan kan deze direct getransporteerd worden. Wij vervoeren de chalet voor u naar de plaats van bestemming. Dit doet Chaletbouw Opmaat in samenwerking met een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is zodat er op het moment van plaatsen geen verrassingen meer zijn.

De gewenste recreatiechalet, geheel op maat gemaakt

Uw recreatiechalet wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen. Onze chalets bestaan onder andere uit:

  • Vloer met zeer goede isolatiewaarde

  • Onderhoudsvrije gevelafwerking

  • Ventilatieroosters

  • Plat dak met zeer goede isolatiewaarde

  • Afgewerkt plafond met luxe inbouwspots

  • Voldoende stopcontacten

  • Elektrische verwarming

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een chalet woning bouwen? Wacht niet en maak direct een gratis afspraak met een van onze medewerkers, zodat zij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!