Mantelzorgwoning in de tuin

Een mantelzorgwoning in de tuin biedt vele mogelijkheden voor 24/7-zorg. De mate waarin mantelzorg wordt verleend is gestegen waardoor de behoefte om dit dichter bij huis te houden stijgt. Door een zorgwoning in de tuin te plaatsen kan er snel zorg verleend worden wanneer dit nodig is. De chalet kan direct aan het huis worden gebouwd of wat verder in de tuin.

De voordelen van een mantelzorgwoning in de tuin

Een mantelzorgwoning in de tuin zorgt voor verschillende voordelen. Een hiervan is dat de zorgwoning net zo kan voelen als uw eigen, normale woning. Doordat er van alles mogelijk is tijdens het ontwerpproces is het mogelijk om uw eigen plek te realiseren. Andere voordelen van een mantelzorgwoning in de tuin zijn:

  • De mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen in de buurt van de mantelzorger;
  • Het warme gevoel van thuis;
  • Zorg is altijd dichtbij doordat de woning in de tuin of naast het huis van de mantelzorgers worden geplaatst.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Plan dan (vrijblijvend) een gratis afspraak met een van onze specialisten in, zodat zij met u mee kunnen kijken.

Mantelzorgwoning in de tuin

Mantelzorgwoning bouwen in tuin? Wij doen het!

Wij begrijpen dat u plotseling in een situatie kunt komen, waarbij u zo snel mogelijk een zorgwoning nodig heeft voor uzelf of een familielid. Dat is dan ook de reden dat wij al binnen 8 weken een zorgwoning op maat kunnen opleveren in de directe omgeving van uw huis. Een goed (en veelvoorkomend) voorbeeld hiervan is een zorgchalet in de tuin.

Chaletbouw Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Mantelzorgwoning toilet met beugels

Meer weten over een mantelzorgwoning in de tuin?

Wilt u graag een mantelzorgwoning in de tuin realiseren maar heeft u hier eerst meer informatie over nodig? Neem contact met ons op. Wij kunnen uw vragen beantwoorden en de mogelijkheden bespreken.