Home/Mantelzorgwoning/Mantelzorgwoning in de tuin

Mantelzorgwoning in de tuin

Wilt u een mantelzorgwoning bouwen in de tuin en bent u op zoek naar een ervaren bedrijf? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat helemaal aan het juiste adres! Zorgwoningen worden steeds vaker voor verschillende doelgroepen gebruikt; zo ook met 24/7-zorg. Voor veel mantelzorgers is er geen plek in huis, waardoor een mantelzorgwoning aangrenzend aan het huis een perfecte oplossing kan bieden. Op deze manier kunt u namelijk snel zorg leveren aan uw dierbare(n).

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Plan dan (vrijblijvend) een gratis afspraak met een van onze specialisten in, zodat zij met u mee kunnen kijken.

Mantelzorgwoning in de tuin

Mantelzorgwoning bouwen in tuin? Wij doen het!

Wij begrijpen dat u plotseling in een situatie kunt komen, waarbij u zo snel mogelijk een zorgwoning nodig heeft voor uzelf of een familielid. Dat is dan ook de reden dat wij al binnen 8 weken een zorgwoning op maat kunnen opleveren in de directe omgeving van uw huis. Een goed (en veelvoorkomend) voorbeeld hiervan is een zorgchalet in de tuin.

Chaletbouw Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Neem contact op!

Heeft u nog vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een mantelzorgwoning bouwen in de tuin? Wacht dan niet langer en maak direct een gratis afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!