Luxe recreatiechalet

Op zoek naar een luxe recreatiechalet en wilt u deze op maat laten maken? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Stelt u zich eens voor; u heeft een mooi plekje in een landelijke omgeving. Het ontwerp van uw gloednieuwe chalet stemt u samen met een van onze specialisten af op de locatie en uw specifieke wensen en eisen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw chalet opgaat in de omgeving óf juist eruit springt als een mooie eyecatcher.

Benieuwd geworden naar onze chalets? Neem dan gerust even een kijkje bij onze chalets óf plan een gratis afspraak in. Wij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen.

Luxe recreatiechalet laten maken? Wij doen het!

Wij fabriceren kwalitatieve chalets in onze eigen productiehal in Dordrecht. Hier kunnen de nieuwe chalets onder de juiste kwaliteit verhogende omstandigheden worden gebouwd. Tijdens het bouwen van uw chalet bent u op ieder moment welkom, zodat u de bouw van uw chalet op de voet kunt blijven volgen.

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. We betrekken u bij de bouw van uw chalet en daarnaast ontvangt u (van tevoren) ook een mooi 3D-ontwerp. Zo bent u van alle benodigde gemakken voorzien tijdens het proces.

De gewenste recreatiechalet, geheel op maat gemaakt

Uw recreatiechalet wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen. Onze chalets bestaan onder andere uit:

  • Vloer met zeer goede isolatiewaarde

  • Onderhoudsvrije gevelafwerking

  • Ventilatieroosters

  • Plat dak met zeer goede isolatiewaarde

  • Afgewerkt plafond met luxe inbouwspots

  • Voldoende stopcontacten

  • Elektrische verwarming

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een luxe chalet uitvoering? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze specialisten! Zij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en kunnen u hierin uitstekend adviseren.