Wat is een recreatiechalet?

Een recreatiechalet is een chalet waar u tot rust kunt komen en heerlijk kunt ontspannen. Een recreatiechalet wordt ook wel gebruikt als vakantiewoning. Door te investeren in een mooi chalet heeft u altijd uw eigen plek waar u ten alle tijden kunt ontspannen. Wij helpen u graag bij het creëren van uw droomchalet. De recreatiewoning wordt geheel gebouwd en ingericht naar uw smaak. Bijna alles is mogelijk en geen chalet is hetzelfde. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Welke modellen recreatiechalets zijn er?

Er zijn verschillende modellen recreatiechalets mogelijk. De meest voorkomende is een rechte of L vorm, maar er zijn ook andere vormen mogelijk. Bij ons is iedere vorm mogelijk in de door u gewenste afmetingen, dit kan bestaan uit 1 of meerdere delen. Een U of een vierkant model is natuurlijk ook mogelijk.

Voorbeelden recreatiechalet

Bekijk hieronder verschillende voorbeelden van een recreatiechalet die wij al hebben geplaatst.

Prijs recreatiechalet

Benieuwd naar de prijs van een recreatiechalet? De prijs van een op maat gemaakte recreatiechalet hangt volledig af van uw wensen en behoeftes. Het is een investering maar recreatiewoningen zijn waardevast. U kunt het chalet dus altijd weer verkopen. Doorgaans is een (iets grotere) investering in kwaliteit een investering in een langere levensduur en een hogere restwaarde! Heeft u nog vragen over de prijs? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van een recreatiechalet

  • Goede kwaliteit;
  • Makkelijk en snel te realiseren;
  • Altijd uw eigen plek om te ontspannen;
  • Een recreatiechalet kan ook dienen als investering;
  • Kant-en-klare oplevering en volledig ingericht met badkamer. slaapkamer en keuken;
  • Weinig onderhoud nodig door de gebruikte materialen;
  • Besparing op energiekosten door goede isolatie en geen gas;
  • Wanneer u de woning niet meer nodig heeft kunt u deze verkopen.

Kom langs in onze showroom

Meer weten over een recreactiechalet?

Heeft u vragen over wat Chaletbouw Opmaat voor u kan betekenen? Laat uw naam en telefoonnummer achter en onze adviseur belt u terug voor een gratis telefonisch adviesgesprek. We horen graag uw wensen en kunnen kort de mogelijkheden bespreken. Als dit niet voldoende is, kunnen we ook bij u langskomen. Geen probleem! U wordt binnen 2 werkdagen teruggebeld voor vrijblijvend advies.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.