FAQ items aan het laden...

Over ons

Chaletbouw Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is een klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar chalets heeft dit doen ontstaan.

Onze chalets worden vaak gebruikt als vakantie woning maar steeds vaker ook voor permanente bewoning. Bijvoorbeeld als mantelzorgwoning of tiny house. Doordat onze chalets goed geïsoleerd en als u dit wil van alle gemakken voorzien zijn is het heel goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven.

Hier kan de zorg geboden worden die voldoet aan de eisen van vandaag.

Van A tot Z volledig ontzorgt

Met een eigen productiehal en de vakkennis die jarenlang is opgedaan zorgen onze experts voor een uitmuntende kwaliteit. Door deze vakkennis weten wij precies wat kan binnen een chalet. De mogelijkheden zijn eindeloos voor u.

Binnen het productieproces krijgt u alles mee wat er gebeurt. We betrekken u bij de bouw van uw chalet. Ook ontvangt u een mooi 3D-ontwerp en fijne begeleiding.

Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.