Duurzame mantelzorgwoning

Bent u op zoek naar een duurzame mantelzorgwoning om op eigen grond te plaatsen? Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij standaard mantelzorgwoningen met een hoge isolatiewaarde. Lees alles over onze duurzame mantelzorgwoningen.

Wat is een duurzame mantelzorgwoning?

Een duurzame mantelzorgwoning is gebouwd met het milieu in het achterhoofd en geeft u de mogelijkheid mantelzorg te verlenen aan uw naasten. Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatie wordt de warmte in de winter beter binnen gehouden. In de zomer werkt dit andersom. De koelte van de nacht wordt langer vasthouden waardoor de geïsoleerde, duurzame mantelzorgwoning gemiddeld koeler blijft.

Benieuwd geworden naar wat onze duurzame chalets voor uw zoektocht kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Mantelzorgwoning duurzaam

De duurzame mogelijkheden

Naast dat wij de duurzame mantelzorgwoningen standaard met een hoge isolatiewaarde bouwen, zijn er een aantal keuzemogelijkheden om zelf nog meer te doen aan de duurzaamheid. Kies voor een groendak om bij te dragen aan klimaatbestendig bouwen. Daarnaast kunnen wij de duurzaam bouwen door de zorgwoning gasloos te maken en te voorzien van dubbelglas HR++. Wij denken graag met u mee over de duurzame mogelijkheden.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Binnen het productieproces kunt u alles meekrijgen wat er gebeurt, omdat u altijd welkom bent in onze productiehal. We betrekken u bij de bouw van uw zorgwoning en daarnaast ontvangt u van tevoren een 3D-ontwerp. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Mantelzorgwoning toilet met beugels

Duurzame mantelzorgwoning door Chaletbouw Opmaat

Laat de duurzame mantelzorgwoning bouwen door de chaletbouwers van Chaletbouw Opmaat. Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor kunt u met een goed gevoel zorg verlenen voor degene die mantelzorg nodig heeft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over het proces rondom de bouw? Neem contact met ons op of plan een afspraak in. Wij vertellen u alles wat u wilt weten over een duurzame mantelzorgwoning.