Bekijk hier onze
Mantelzorg en recreatiechalets

Volledig op maat gemaakt

Onze chalets

Onze chalets worden vaak gebruikt als vakantie woning maar steeds vaker ook voor permanente bewoning. Bijvoorbeeld als mantelzorgwoning of tiny house. Doordat onze chalets goed geïsoleerd en als u dit wil van alle gemakken voorzien zijn is het heel goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven.

Maatwerk
Alle chalets worden voor u op maat ontworpen en gebouwd. Hierdoor is uw chalet op ieder gebied aangepast naar uw voorkeuren. Of het nu gaat om vorm, afmeting, afwerking aan de buitenzijde, de indeling, de grote van de ruimtes, de kozijnen of de manier waarop de chalet verwarmd en gekoeld wordt, u bepaald! Wilt u helemaal ontzorgd worden en bij oplevering de sleutel van een compleet afgewerkte chalet krijgen, dan werken we hem helemaal af met badkamer, kasten en keuken. Ook werken we de wanden en vloeren af zoals u wilt. Maar doet u de afbouw liever zelf dan kan dat ook, alles is bij ons bespreekbaar.

Uw Wensen
Vertel ons uw wensen en we ontwerpen samen uw chalet. Plan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontvang een gratis advies en 3D ontwerp van uw chalet.

Chalet mogelijkheden:

  • Wonen

  • Vakantiewoning

  • Mantelzorgwoning

  • Tuinhuis

  • Tiny house