Duurzaam chalet

Wilt u een duurzaam chalet kopen (en op eigen grond laten plaatsen)? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Duurzaamheid is voor ons een belangrijk speerpunt. Afhankelijk van het doel maken wij de chalets winterbestendig door hoogwaardige isolatie toe te passen tot een RC waarde van 3,5m2K/W. Door de keuze van de juiste isolatie kan de chalet zijn warmte beter vasthouden, hierdoor is het mogelijk de chalet te verwarmen door middel van elektrische verwarming. Overigens werkt dit in de zomer andersom, de koelte van de nacht wordt in de zomer langer vastgehouden waardoor een geïsoleerde chalet gemiddeld koeler blijft.

Benieuwd geworden naar wat onze chalets voor uw zoektocht kunnen betekenen? Maak een gratis afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Duurzaam recreatiechalet laten maken? Wij doen het!

Als uitgangspunten voor het ontwerp staan geen basismodellen maar juist uw wensen (en eisen) centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort óf de stijl van uw chalet; wij maken de chalet zoals u het wil! Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we wel altijd trouw aan een aantal kwaliteit uitgangspunten van onszelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd én een hoge isolatiewaarde van onze chalets.

De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos voor u. Binnen het productieproces kunt u alles meekrijgen wat er gebeurt, omdat u altijd welkom bent in onze productiehal. We betrekken u bij de bouw van uw chalet en daarnaast ontvangt u (van tevoren) ook een mooi 3D-ontwerp en een fijne begeleiding. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

De gewenste recreatiechalet, geheel op maat gemaakt

Uw recreatiechalet wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen. Onze chalets bestaan onder andere uit:

  • Vloer met zeer goede isolatiewaarde

  • Onderhoudsvrije gevelafwerking

  • Ventilatieroosters

  • Plat dak met zeer goede isolatiewaarde

  • Afgewerkt plafond met luxe inbouwspots

  • Voldoende stopcontacten

  • Elektrische verwarming

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Neem contact op!

Meer weten over het bouwen van een duurzaam chalet óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!