Mantelzorgwoning bouwen

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bedrijf om een mantelzorgwoning te bouwen? Wij, van Chaletbouw Opmaat, staan graag voor u klaar! U kunt een mantelzorgwoning bijvoorbeeld in uw tuin bouwen. Een medewerker van Chaletbouw Opmaat begeleidt u tijdens het proces en zal u adviseren. Gezamenlijk kunnen wij tot een ontwerp komen, die toegankelijk, prettig en praktisch is. U heeft zelfs de keuze om een 3D ontwerp te laten realiseren, zodat u écht kunt ervaren hoe uw nieuwe zorgwoning eruit komt te zien.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Maak een gratis afspraak met een van onze medewerkers, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Mantelzorgwoning bouwen? Wij zijn uw partner!

De zorgwoning wordt in onze productiehal in Dordrecht onder de beste condities opgebouwd. Hier hebben onze vakmensen namelijk geen last van weersinvloeden. Lekkages, hevige sneeuw of te warme bouwcondities worden daarmee voorkomen. Onze productiehal is gelegen in Dordrecht, nabij alle belangrijke knooppunten (N3, A15 en A16) én is ook goed te bereiken via het openbaar vervoer.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en daarom tussendoor een kijkje komen nemen bij de voortgang van uw zorgwoning? Dit moedigen wij alleen maar aan! Kom vooral langs en plan een afspraak in voor een rondleiding in onze productiehal. Zo krijgt u een beter beeld bij onze persoonlijke en duurzame werkwijze tijdens het produceren.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Mantelzorgwoning toilet met beugels

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een organisatie voor een mantelzorgwoning bouwen óf heeft u andere vragen voor ons? Wacht niet en neem dan, in beide gevallen, direct contact met ons op via het formulier op onze website. Graag tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!