Chalet bouwen op eigen grond

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor een chalet bouwen op eigen grond? Wij, van Chaletbouw Opmaat, staan graag voor u klaar! Onze chalets worden vaak gebruikt als vakantiewoning, maar worden steeds vaker ook als permanente woning ingezet. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mantelzorgwoning, vakantiehuis of tiny house. Door het feit dat onze chalets goed geïsoleerd zijn is het heel goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven.

Wilt u meer informatie over onze organisatie, werkwijze of chalets? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen.

Chalet bouwen op eigen grond

Chalet bouwen op eigen grond? Wij zijn uw partner!

Wij fabriceren kwalitatieve chalets in onze eigen productiehal in Dordrecht. Hier kunnen de nieuwe chalets onder de juiste kwaliteit verhogende omstandigheden worden gebouwd. Tijdens het bouwen van uw chalet bent u op ieder moment welkom, zodat u de bouw van uw chalet op de voet kunt blijven volgen.

Chaletbouw Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar chalets heeft dit doen ontstaan. Daarnaast staat ook duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel.

De gewenste recreatiechalet, geheel op maat gemaakt

Uw recreatiechalet wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen. Onze chalets bestaan onder andere uit:

  • Vloer met zeer goede isolatiewaarde

  • Onderhoudsvrije gevelafwerking

  • Ventilatieroosters

  • Plat dak met zeer goede isolatiewaarde

  • Afgewerkt plafond met luxe inbouwspots

  • Voldoende stopcontacten

  • Elektrische verwarming

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een chalet bouwen op eigen grond? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie. Zij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!