Indeling recreatiechalet

Wilt u professioneel advies over de juiste indeling voor een recreatiechalet? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Buiten de uiterlijke en bouwtechnische kenmerken van uw zorgwoning regelen wij namelijk ook een fijne indeling van uw recreatiechalet. Dat is natuurlijk inclusief alle benodigde middelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een vloer en dak met zeer goede isolatiewaarde, ventilatieroosters en een elektrische verwarming.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw indeling kunnen betekenen? Laat ons direct een 3D-ontwerp maken, zodat wij de mogelijkheden voor u inzichtelijk kunnen maken. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen.

Indeling recreatiechalet bepalen? Wij helpen u verder!

Chaletbouw Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne chalets heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren. De chalet wordt in onze productiehal in Dordrecht onder de beste condities opgebouwd. Hier hebben onze vakmensen namelijk geen last van weersinvloeden.

Lekkages, hevige sneeuw of te warme bouwcondities worden daarmee voorkomen. Onze productiehal is gelegen in Dordrecht, nabij alle belangrijke knooppunten (N3, A15 en A16) én is ook goed te bereiken via het openbaar vervoer. Vanuit deze hal regelen wij uiteindelijk ook het transport naar de gewenste locatie.

De gewenste recreatiechalet, geheel op maat gemaakt

Uw recreatiechalet wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen. Onze chalets bestaan onder andere uit:

  • Vloer met zeer goede isolatiewaarde

  • Onderhoudsvrije gevelafwerking

  • Ventilatieroosters

  • Plat dak met zeer goede isolatiewaarde

  • Afgewerkt plafond met luxe inbouwspots

  • Voldoende stopcontacten

  • Elektrische verwarming

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Neem contact op!

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een praktische indeling voor uw recreatiechalet? Maak dan direct een afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!