Moderne chalet

Wilt u een moderne chalet bouwen als vakantiewoning? Óf wilt u juist een moderne chalet in gaan zetten voor mantelzorg? Wij, van Chaletbouw Opmaat, kunnen u in beide gevallen verder helpen! Meestal worden onze chalets gebruikt als vakantiewoning, maar daarnaast krijgen deze chalets ook steeds vaker de functie van permanente woning. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een mantelzorgwoning of tiny house. Door het feit dat onze chalets goed geïsoleerd zijn is het heel goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven.

Meer weten over wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze professionals, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Moderne recreatiechalet laten maken? Wij doen het!

Onze organisatie is ontstaan als gevolg van een fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een klantvriendelijk concept ontstaan als gevolg van een groeiende vraag naar chalets. Met behulp van onze eigen productiehal zijn wij in staat om maatwerk te leveren gedurende het productieproces. Daarnaast bent u altijd welkom om even langs te komen, zodat u op de hoogte bent van de voortgang.

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal voorbeelden van gerealiseerde chalets op onze website staan. Bekijk gerust even deze projecten. Daarnaast helpen wij u natuurlijk ook graag verder met een passend advies op maat.

De gewenste recreatiechalet, geheel op maat gemaakt

Uw recreatiechalet wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen. Onze chalets bestaan onder andere uit:

  • Vloer met zeer goede isolatiewaarde

  • Onderhoudsvrije gevelafwerking

  • Ventilatieroosters

  • Plat dak met zeer goede isolatiewaarde

  • Afgewerkt plafond met luxe inbouwspots

  • Voldoende stopcontacten

  • Elektrische verwarming

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Neem contact op!

Vragen over een moderne chalet bouwen bij ons óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!