Mantelzorgwoning prijzen

Wilt u meer weten over de gemiddelde mantelzorgwoning prijzen? Wij, van Chaletbouw Opmaat, vertellen u graag meer! Mantelzorgwoningen worden steeds vaker voor verschillende doelgroepen gebruikt; zo ook met 24/7-zorg. Voor veel mantelzorgers is er geen plek in huis, waardoor een mantelzorgwoning aangrenzend aan het huis een perfecte oplossing kan bieden. Op deze manier kunt u namelijk snel en goede zorg leveren aan uw dierbare(n). Onze missie is daarom om het zorgchalet zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen (en omgeving).

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Laat ons direct een 3D-ontwerp maken, zodat wij de mogelijkheden voor u visueel en inzichtelijk kunnen maken. Ook is het mogelijk om prijslijsten op te vragen, neem dan contact met ons op.

Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen berekenen? Maak direct een afspraak!

Bij ons staan geen basismodellen, maar juist de wensen (en omgevingen) van onze klanten centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet precies zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterke basis waar het chalet op wordt gebouwd en een hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Naast de uiterlijke kenmerken van uw zorgwoning dragen wij ook zorg voor een fijne indeling van uw mantelzorgwoning. Dat is natuurlijk inclusief alle benodigde zorgmiddelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een antislip vloer, zonwering en veiligheid beugels bij de wc en douche. Daarnaast kunnen wij de zorgwoning ook rolstoelvriendelijk maken indien dit gewenst is.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Mantelzorgwoning toilet met beugels

Kom in contact!

Meer weten over onze mantelzorgwoning prijzen óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Wacht niet en maak dan direct een afspraak met een van onze specialisten. Zij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!