FAQ items aan het laden...

Wat kost een chalet

Zit u met de vraag ‘’wat kost een chalet’’ en zoekt u naar meer informatie? Wij, van Chaletbouw Opmaat, helpen u graag verder! De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos voor u. Binnen het productieproces kunt u alles meekrijgen wat er gebeurt, omdat u altijd welkom bent in onze productiehal. Wij betrekken u volledig bij de bouw van uw chalet en daarnaast ontvangt u (van tevoren) ook een mooi 3D-ontwerp en een fijne begeleiding. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Wat kost een chalet nu precies? Wij hebben het antwoord!

Als uitgangspunten voor het ontwerp staan geen basismodellen maar uw wensen centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en de hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Nadat de chalet volledig klaar staat in onze productiehal kan deze direct getransporteerd te worden. Wij vervoeren de chalet voor u naar de plaats van bestemming. Dit doet Chaletbouw Opmaat in samenwerking met een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is zodat er op het moment van plaatsen geen verassingen meer zijn.

Meer weten?

Hebben wij uw vraag ‘’wat kost een chalet’’ kunnen beantwoorden of heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

3D-ontwerp laten maken