FAQ items aan het laden...

Maat chaletbouw

Zoekt u naar een organisatie voor maat chaletbouw? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat helemaal aan het juiste adres! Chaletbouw Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is een klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar chalets heeft dit doen ontstaan. Wij fabriceren de gehele chalet in onze eigen productiehal waar er, onder de juiste kwaliteit verhogende omstandigheden, kan worden gebouwd. Tijdens het bouwen van uw chalet bent u op ieder moment welkom, zodat u de bouw van uw chalet op de voet kunt volgen.

Wilt u meer informatie over onze organisatie, werkwijze of chalets? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Maat chaletbouw | Chaletbouw Opmaat is uw specialist!

Stelt u zich eens voor; u heeft een mooi plekje aan het water. Samen stemmen we het ontwerp van uw chalet af op de locatie en uw wensen. Zo zorgen we ervoor dat de chalet opgaat in de omgeving of juist eruit springt als een mooie eyecatcher.

Als uitgangspunten voor het ontwerp staan geen basismodellen maar uw wensen centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet. Wij maken uw chalet zoals u het wil! Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we wel altijd trouw aan een aantal kwaliteit uitganspunten van onszelf. Denk hierbij aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en de hoge isolatie waarde van onze chalets.

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar maat chaletbouw? Wacht niet en maak direct een gratis afspraak met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!

3D-ontwerp laten maken