FAQ items aan het laden...

Luxe chalet bouwen

Een luxe chalet laten bouwen voor een permanente woning of als recreatiewoning? De chalets van Chaletbouw Opmaat overtreffen alle verwachtingen. Wij zijn een betrouwbare en ervaren organisatie die u graag helpt bij het bouwen van een luxe chalet. Onze chalets worden vaak als vakantiewoning of permanente woning gebruikt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mantelzorgwoning of tiny house. Onze chalets zijn goed geïsoleerd. Daardoor is het goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven.

Wilt u meer informatie over onze chalets (en het bijbehorende productieproces)? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen.

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Luxe chalet bouwen? Wij zijn uw specialist!

Stelt u zich eens voor; u heeft een mooi plekje aan het water. Samen stemmen we het ontwerp van uw chalet af op de locatie en uw wensen. Zo zorgen we ervoor dat de chalet opgaat in de omgeving of juist eruit springt als een mooie eyecatcher.

Met een eigen productiehal en de vakkennis die jarenlang is opgedaan zorgen onze experts voor een uitmuntende kwaliteit. Door deze vakkennis weten wij precies wat kan binnen een chalet. De mogelijkheden zijn eindeloos voor u. Binnen het productieproces krijgt u alles mee wat er gebeurt. We betrekken u bij de bouw van uw chalet. Ook ontvangt u een mooi 3D-ontwerp en fijne begeleiding. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een specialist in luxe chalet bouwen? Maak dan direct een afspraak met een van onze medewerkers, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden (en bijbehorende tarieven). Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!