FAQ items aan het laden...

Chaletbouw prijzen

Wilt u meer informatie over de chaletbouw prijzen? Wij, van Chaletbouw Opmaat, bieden u graag meer inzicht! Met een eigen productiehal en de vakkennis die jarenlang is opgedaan zorgen onze experts voor een uitmuntende kwaliteit. Door deze vakkennis weten wij precies wat kan (en niet kan) binnen een chalet. De mogelijkheden zijn eindeloos voor u. Binnen het productieproces krijgt u alles mee wat er gebeurt. We betrekken u bij de bouw van uw chalet. Ook ontvangt u een mooi 3D-ontwerp en fijne begeleiding. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of chalets? Twijfel niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen u graag meer.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Chaletbouw prijzen weten? Plan direct een afspraak!

Chaletbouw Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar chalets heeft dit doen ontstaan.

Onze chalets worden vaak gebruikt als vakantiewoning, maar worden steeds vaker ook als permanente woning ingezet. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mantelzorgwoning of tiny house. Door het feit dat onze chalets goed geïsoleerd zijn is het heel goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven. Hier kan de zorg geboden worden die voldoet aan de eisen van vandaag.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de chaletbouw prijzen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers! Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw gewenste situatie. Voor korte vragen kunt u natuurlijk ook altijd even ons contactformulier invullen.

3D-ontwerp laten maken