FAQ items aan het laden...

Chaletbouw Dordrecht

Als u op zoek bent naar een professionele organisatie voor chaletbouw Dordrecht, dan bent u bij Chaletbouw Opmaat helemaal aan het juiste adres! Met een eigen productiehal en de vakkennis die jarenlang is opgedaan zorgen onze experts voor een uitmuntende kwaliteit. Door deze vakkennis weten wij precies wat kan binnen een chalet. De mogelijkheden zijn eindeloos voor u. Binnen het productieproces krijgt u alles mee wat er gebeurt. We betrekken u bij de bouw van uw chalet. Ook ontvangt u een mooi 3D-ontwerp en fijne begeleiding. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar chaletbouw in de omgeving van Dordrecht? Maak dan een gratis afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Chaletbouw Dordrecht | Chaletbouw Opmaat staat voor u klaar!

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk speerpunt. Afhankelijk van het doel maken wij de chalets winterbestendig door hoogwaardige isolatie toe te passen tot een RC waarde van 3,5m2K/W. Door de keuze van de juiste isolatie kan de chalet zijn warmte beter vasthouden, hierdoor is het mogelijk de chalet te verwarmen door middel van elektrische verwarming. Overigens werkt dit in de zomer andersom, de koelte van de nacht wordt in de zomer langer vastgehouden waardoor een geïsoleerde chalet gemiddeld koeler blijft.

Om de thermische schil sluitend te maken passen wij ook kunststof kozijnen toe, die zijn voorzien van dubbelglas HR++ glas. De kunststof kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsarm evenals de kunststof gevelbekleding.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol in de chaletbouw Dordrecht? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met uw vraagstuk.