FAQ items aan het laden...

Chalet laten plaatsen

Wilt u een chalet laten plaatsen door een professionele (en ervaren) chaletbouwer? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat helemaal aan het juiste adres! Met een eigen productiehal en de vakkennis die jarenlang is opgedaan zorgen onze experts voor een uitmuntende kwaliteit. Door deze vakkennis weten wij precies wat kan binnen een chalet. De mogelijkheden zijn eindeloos voor u. Binnen het productieproces krijgt u alles mee wat er gebeurt. We betrekken u bij de bouw van uw chalet. Ook ontvangt u een mooi 3D-ontwerp en fijne begeleiding. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een chalet laten plaatsen? Maak dan een gratis afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Chalet laten plaatsen? Wij staan direct voor u klaar!

Wij zijn ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is een klantvriendelijk concept ontstaan, dat het gevolg wordt van een groeiende vraag naar chalets. Met een eigen productiehal en de vakkennis die jarenlang is opgedaan zorgen onze experts voor een uitmuntende kwaliteit. Door deze vakkennis weten wij precies welke mogelijkheden er zijn voor elke gewenste situatie.

Onze chalets worden vaak gebruikt als vakantiewoning, maar worden steeds vaker ook als permanente woning ingezet. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mantelzorgwoning of tiny house. Door het feit dat onze chalets goed geïsoleerd zijn is het heel goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven. Hier kan de zorg geboden worden die voldoet aan de eisen van vandaag.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een organisatie voor een chalet laten plaatsen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!

3D-ontwerp laten maken