FAQ items aan het laden...

Chalet bouwen prijs

Wilt u meer informatie over de chalet bouwen prijs? Wij, van Chaletbouw Opmaat, kunnen u meer inzicht bieden! Wij zijn ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is een klantvriendelijk concept ontstaan, dat het gevolg wordt van een groeiende vraag naar chalets. Met een eigen productiehal en de vakkennis die jarenlang is opgedaan zorgen onze experts voor een uitmuntende kwaliteit. Door deze vakkennis weten wij precies welke mogelijkheden er zijn voor elke gewenste situatie.

Benieuwd geworden naar onze tarieven? Neem dan gerust even een kijkje naar onze chalets óf plan een gratis afspraak in. Wij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Chalet bouwen prijs | Chaletbouw Opmaat helpt u verder!

Als uitgangspunten voor het ontwerp staan geen basismodellen maar uw wensen centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en de hoge isolatiewaarde van onze chalets. Uiteindelijk stellen wij de prijs samen op basis van een combinatie van uw wensen en onze kwalitatieve materialen.

Wij fabriceren de gehele chalet in onze eigen productiehal waar er, onder de juiste kwaliteit verhogende omstandigheden, kan worden gebouwd. Tijdens het bouwen van uw chalet bent u op ieder moment welkom, zodat u de bouw van uw chalet op de voet kunt volgen.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot de chalet bouwen prijs? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!

3D-ontwerp laten maken