Zorgwoning in tuin

Als u op zoek bent naar een professionele chaletbouwer voor een zorgwoning in tuin, dan bent u bij Zorgchalet Opmaat helemaal aan het juiste adres! Wij begrijpen dat u plotseling in een situatie kunt komen, waarbij u zo snel mogelijk een zorgwoning nodig heeft voor uzelf of een familielid. Daarom zorgen wij ervoor dat we binnen 8 weken een zorgwoning op maat opleveren. Het proces is bij Zorgchalet Opmaat eigenlijk best eenvoudig. Allereerst plant u een adviesgesprek in met een van onze medewerkers om achter de verschillende mogelijkheden te komen. Wij geven u hierbij specifieke uitleg voor uw situatie; iedere zorgwoning is natuurlijk anders. Daarom kijken we per klant wat er precies gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan de verschillende stijlen, dakvormen, buitenafwerking, raamformaten en bouwformaten.

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een op-maat-gemaakte zorgwoning? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten, zodat zij persoonlijk met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wij staan klaar om een zorgwoning in uw tuin te bouwen!

Bekijk onze chalets

Zorgwoning in tuin laten plaatsen? Wij realiseren het!

Om u in het proces zo goed mogelijk verder te kunnen helpen zorgen wij er altijd voor dat u een deskundig 3D-ontwerp van ons ontvangt. Dat helpt u namelijk bij het plannen van de ideale zorgwoning. U heeft meteen het eindresultaat visueel en ziet meteen of dit bij uw wensen en eisen past. Daarnaast heeft u ook gelijk de indeling van de zorgwoning in de tuin visueel voor u.

Nadat de zorgchalet volledig klaar staat in onze productiehal kan deze direct getransporteerd te worden. Wij vervoeren de chalet voor u naar de plaats van bestemming. Dit doet Chaletbouw Opmaat in samenwerking met een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is. Zo zijn we er zeker van dat er op het moment van plaatsen geen verrassingen meer zijn.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in