Mantelzorgwoning 100m2

Wilt u een mantelzorgwoning 100m2 op maat laten maken? Dan bent u bij Zorgchalet Opmaat zeker aan het juiste adres! Gedurende de productie van onze mantelzorgwoningen staan geen basismodellen, maar juist de wensen van onze klanten centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet precies zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterke basis waar het chalet op wordt gebouwd en een hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan direct (en vrijblijvend) een gratis afspraak met een van onze specialisten in, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken.

Mantelzorgwoning 100m2 gezocht? Kom in contact!

Natuurlijk begrijpen wij dat u plotseling in een situatie kunt komen, waarbij u zo snel mogelijk een zorgwoning nodig heeft voor uzelf of een familielid. Dat is dan ook de reden dat wij al binnen 8 weken een zorgwoning op maat kunnen opleveren in de directe omgeving van uw huis. Een goed (en veelvoorkomend) voorbeeld hiervan is een mantelzorgwoning in uw tuin.

Daarnaast wordt ook het transport van de gebouwde mantelzorgwoning door Zorgchalet Opmaat geregeld. Dit doen wij in samenwerking met een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is, zodat er op het moment van plaatsen geen verrassingen meer zullen zijn.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Meer informatie over een mantelzorgwoning van 100m2?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een mantelzorgwoning 100m2 óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, direct contact met ons op via het formulier op onze website. Onze medewerkers zullen u snel verder helpen!