Mantelzorg woning kopen

Wilt u een kwalitatieve mantelzorg woning kopen (en deze zelf kunnen indelen)? Dan bent u bij Zorgchalet Opmaat zeker aan het juiste adres! Gedurende het productieproces staan bij ons geen basismodellen, maar juist de wensen van onze klanten centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet precies zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en de hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of chalets? Twijfel niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen u graag meer.

Mantelzorg woning kopen? Wij hebben dé oplossing voor u!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en daarom tussendoor een kijkje komen nemen naar de voortgang van uw zorgwoning? Dit moedigen wij alleen maar aan! Kom vooral langs en plan een afspraak in voor een rondleiding in onze productiehal. Zo krijgt u een beter beeld bij onze persoonlijke en duurzame werkwijze tijdens het produceren.

Wanneer uw zorgchalet klaar staat in onze productiehal kan deze direct getransporteerd worden naar de gewenste locatie. Hiervoor werken wij samen met een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is, zodat er op het moment van plaatsen geen verrassingen meer zullen zijn.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een mantelzorg woning kopen? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers! Zij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw gewenste situatie.