FAQ items aan het laden...

Chalet woning

Bent u op zoek naar een chalet woning en wilt u deze op maat laten maken? Chaletbouw Opmaat kan u direct verder helpen! De chalet woningen binnen ons aanbod worden vaak gebruikt als vakantiewoning. Daarnaast zien wij dat de chalet woning steeds vaker ook als permanente woning ingezet. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mantelzorgwoning of een tiny house. Door het feit dat onze chalets goed geïsoleerd zijn is het heel goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan direct (en vrijblijvend) een gratis afspraak met een van onze specialisten in, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Chalet woning laten maken? Kom meteen in contact!

Wij zijn ontstaan als gevolg van een fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een klantvriendelijk concept ontstaan als gevolg van een groeiende vraag naar chalets. Met behulp van onze eigen productiehal zijn wij in staat om maatwerk te leveren gedurende het productieproces.

De tarieven voor een chalet kunnen per situatie erg verschillen. Zo kunnen wij een chalet bouwen voor bijvoorbeeld de functie van een vakantiewoning, maar zien wij daarnaast ook steeds meer aanvragen voor een zorgchalet (op eigen grond). Neem direct contact op met ons onze medewerkers, zodat zij een passend prijsvoorstel voor uw specifieke situatie kunnen doen.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot een specifieke chalet woning binnen ons aanbod óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en zullen op maat met u meekijken naar de mogelijkheden (en bijbehorende tarieven)!

3D-ontwerp laten maken