Geniet van het
ultieme vakantiegevoel

In uw zelf ontworpen chalet

Enkel chalet

L-vorm chalet

Dubbel chalet

Maatwerk chalet

Onze basismodellen

Op het gebied van chaletbouw bieden wij u als klant allerlei verschillende mogelijkheden. Naast een maatwerk chalet laten bouwen of ontwerpen, kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een maatwerk chalet. Hierbij leveren we een chalet die compleet op maat voor u wordt ontworpen. Een aantrekkelijke keuze voor iedereen die graag de touwtjes in handen houd.

Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden denkend aan; de afmetingen van de chalet, het aantal kozijnen, de indeling van de kozijnen, de indeling van de wanden, etc. Of u al een eigen ontwerp voor ogen heeft of samen met ons tot een uniek ontwerp wil komen, beide is mogelijk.

Wij presenteren dit ontwerp aan u door middel van een visuele 3D impressie.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk speerpunt. Afhankelijk van het doel maken wij de chalets winterbestendig door hoogwaardige isolatie toe te passen tot een RC waarde van 3,5m2K/W. Door de keuze van de juiste isolatie kan de chalet zijn warmte beter vasthouden, hierdoor is het mogelijk de chalet te verwarmen door middel van elektrische verwarming. Overigens werkt dit in de zomer andersom, de koelte van de nacht wordt in de zomer langer vastgehouden waardoor een geïsoleerde chalet gemiddeld koeler blijft.

Kunststofkozijnen/ kunststof gevelbekleding

Om de termische schil sluitend te maken passen wij kunststof kozijnen toe met dubbelglas HR++ glas. De kunststof kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsarm zo ook de kunststof gevelbekleding.

Chalet mogelijkheden:

  • Wonen

  • Vakantiewoning

  • Mantelzorgwoning

  • Tuinhuis

  • Tiny house

Alle chalets kunnen aan de benodigde eisen worden aangepast: