Zorgwoning aan huis

Zoekt u naar een zorgwoning aan huis en wilt u deze op maat laten maken? Wij, van Zorgchalet Opmaat, helpen u graag verder in uw zoektocht! De zorgwoningen worden in onze productiehal in Dordrecht onder de beste condities opgebouwd. Hier hebben onze vakmensen namelijk geen last van weersinvloeden. Lekkages, hevige sneeuw of te warme bouwcondities worden daarmee gegarandeerd voorkomen.

Wilt u meer informatie over hoe wij precies te werk gaan? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Zorgwoning aan huis? Wij helpen u verder!

Wij bouwen een mantel zorgwoning geheel op maat en leveren het aan huis. Wanneer wij aan de slag gaan met uw mantelzorgwoning, dan kijken we allereerst naar de gewenste zorgopties: wat heeft u nodig? Ten tweede is de gewenste stijl van de zorgwoning ook erg belangrijk gedurende het bouwproces; zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen of u de chalet in een moderne, landelijke of in een Lodge-stijl gebouwd wilt hebben.

Natuurlijk zorgen we er in alle gevallen voor dat de nieuwe zorgwoning volledig bij de huidige bebouwing past. U heeft daarom bij ons veel verschillende mogelijkheden op het gebied van dakvormen, buitenafwerking, raamformaten en bouwformaten. Daarnaast maken wij ook altijd van tevoren even een 3D-ontwerp, zodat u de zorgwoning (op de gewenste locatie) kunt visualiseren.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een zorgwoning aan huis? Maak direct (en gratis) een afspraak met een van onze medewerkers. Zij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en kunnen eventuele vraagstukken voor u oplossen. Graag tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!