FAQ items aan het laden...

Woning chalet bouwen

Zoekt u naar een professionele (en ervaren) organisatie voor een woning chalet bouwen? Wij, van Chaletbouw Opmaat, kunnen u verder helpen! Chaletbouw Opmaat is ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een klantvriendelijk concept ontstaan als gevolg van een groeiende vraag naar chalets. Met behulp van onze eigen productiehal zijn wij in staat om maatwerk te leveren gedurende het productieproces.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of chalets? Twijfel niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen u graag meer.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Woning chalet bouwen? Wij zijn uw specialist!

De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos voor u. Binnen het productieproces kunt u alles meekrijgen wat er gebeurt, omdat u altijd welkom bent in onze productiehal. We betrekken u bij de bouw van uw chalet en daarnaast ontvangt u (van tevoren) ook een mooi 3D-ontwerp en een fijne begeleiding. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

Daarnaast hechten wij ook grote waarde aan duurzaamheid tijdens onze productieprocessen. Afhankelijk van het doel maken wij de chalets winterbestendig door hoogwaardige isolatie toe te passen tot een RC waarde van 3,5m2K/W. Door de keuze van de juiste isolatie kan de chalet zijn warmte beter vasthouden, hierdoor is het mogelijk de chalet te verwarmen door middel van elektrische verwarming. Overigens werkt dit in de zomer andersom, de koelte van de nacht wordt in de zomer langer vastgehouden waardoor een geïsoleerde chalet gemiddeld koeler blijft.

Meer informatie?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een woning chalet bouwen? Maak vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers! Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor de gewenste situatie.

3D-ontwerp laten maken