Wat kost een zorgwoning

Wat kost een zorgwoning nu precies voor een mantelzorger? Op die vraag hebben wij, bij Zorgchalet Opmaat, een antwoord! Wij begrijpen dat u plotseling in een situatie kunt komen, waarbij het realiseren van een zorgwoning spoed heeft. Dat is dan ook de reden dat wij al binnen 8 weken een zorgwoning op maat kunnen opleveren in de directe omgeving van uw huis.

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een mantelzorg woning? Maak dan een gratis afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze chalets

Wat kost een zorgwoning? Neem direct contact op!

Tijdens het bouwproces staan geen basismodellen, maar juist de wensen van onze klanten centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet precies zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en een hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Buiten de uiterlijke en bouwtechnische kenmerken van uw zorgwoning regelen wij ook een fijne indeling van uw mantelzorgwoning. Dat is natuurlijk inclusief alle benodigde zorgmiddelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een antislip vloer, zonwering en veiligheid beugels bij de wc en douche. Daarnaast kunnen wij de zorgwoning ook rolstoelvriendelijk maken (indien dit natuurlijk gewenst is).

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Kom in contact!

Kunnen wij u helpen met een antwoord op de vraag ‘’wat kost een zorgwoning’’ óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!