FAQ items aan het laden...

Wat kost een chalet bouwen

Zoekt u naar een chaletbouwer en zit u nog met de vraag ‘’wat kost een chalet bouwen’’? Wij, van Chaletbouw Opmaat, kunnen uw vraag beantwoorden! De tarieven voor een chalet kunnen per situatie erg verschillen. Zo kunnen wij een chalet bouwen voor bijvoorbeeld de functie van een vakantiewoning, maar zien wij daarnaast ook steeds meer aanvragen voor een zorgchalet (op eigen grond). Neem direct contact op met ons onze medewerkers, zodat zij een passend prijsvoorstel voor uw specifieke situatie kunnen doen.

Wilt u meer informatie over onze organisatie, werkwijze of chalets? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Wat kost een chalet bouwen? Wij vertellen u meer!

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk speerpunt. Afhankelijk van het doel maken wij de chalets winterbestendig door hoogwaardige isolatie toe te passen tot een RC waarde van 3,5m2K/W. Door de keuze van de juiste isolatie kan de chalet zijn warmte beter vasthouden, hierdoor is het mogelijk de chalet te verwarmen door middel van elektrische verwarming. Overigens werkt dit in de zomer andersom, de koelte van de nacht wordt in de zomer langer vastgehouden waardoor een geïsoleerde chalet gemiddeld koeler blijft.

Om de thermische schil sluitend te maken passen wij ook kunststof kozijnen toe, die zijn voorzien van dubbelglas HR++ glas. De kunststof kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsarm evenals de kunststof gevelbekleding.

Kom gerust even langs!

Hebben wij uw vraag ‘’wat kost een chalet bouwen’’ kunnen beantwoorden en bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers! Zij kijken graag met u mee naar de verschillende mogelijkheden.

3D-ontwerp laten maken