FAQ items aan het laden...

Vakantiehuis eigen grond

Wilt u een vakantiehuis eigen grond laten plaatsen? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat helemaal aan het juiste adres! Stelt u zich eens voor; u heeft een mooi plekje in een landelijke omgeving. Samen stemmen we het ontwerp van uw chalet af op de locatie en uw wensen. Zo zorgen we ervoor dat de chalet opgaat in de omgeving of juist eruit springt als een mooie eyecatcher. Vraag direct een 3D-ontwerp bij ons aan, zodat u uw chalet kunt laten visualiseren in de juiste omgeving.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of chalets? Twijfel niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen u graag meer.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Vakantiehuis eigen grond bouwen? Wij staan voor u klaar!

De chalets van Chaletbouw Opmaat worden vaak gebruikt als vakantiewoning, maar worden steeds vaker ook als permanente woning ingezet. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mantelzorgwoning of een tiny house. Door het feit dat onze chalets goed geïsoleerd zijn (en op een sterke chassis staan) is het heel goed mogelijk om het gehele jaar in een van onze chalets te verblijven.

Onze specialisten beschikken bovendien ook over diepgaande kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Wij onderzoeken of het luxe vakantiechalet op de gewenste plek mag worden gerealiseerd. Daarvoor is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning bij uw gemeente aan te vragen. Wij staan u bij in het proces van A tot Z en helpen u waar nodig.

Kom langs!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een vakantiehuis eigen grond óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers. Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw gewenste situatie. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!

3D-ontwerp laten maken