FAQ items aan het laden...

Vakantiechalet bouwen

Wilt u een vakantiechalet bouwen en bent u daarom op zoek naar een professioneel bouwbedrijf? Wij, van Chaletbouw Opmaat, kunnen u direct verder helpen! Chaletbouw Opmaat is ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een klantvriendelijk concept ontstaan als gevolg van een groeiende vraag naar chalets. Met behulp van onze eigen productiehal zijn wij in staat om maatwerk te leveren gedurende het productieproces.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Vakantiechalet bouwen? Wij helpen u verder!

Stelt u zich eens voor; u heeft een mooi plekje aan het water. Samen stemmen we het ontwerp van uw chalet af op de locatie en uw wensen. Zo zorgen we ervoor dat de chalet opgaat in de omgeving of juist eruit springt als een mooie eyecatcher.

De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos voor u. Binnen het productieproces kunt u alles meekrijgen wat er gebeurt, omdat u altijd welkom bent in onze productiehal. We betrekken u bij de bouw van uw chalet en daarnaast ontvangt u (van tevoren) ook een mooi 3D-ontwerp en een fijne begeleiding. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een vakantiechalet bouwen? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze specialisten! Zij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden voor uw specifieke situatie en kunnen u hierin uitstekend adviseren.

3D-ontwerp laten maken