Stacaravan als mantelzorgwoning

Zoekt u naar een stacaravan als mantelzorgwoning? Wij, van Zorgchalet Opmaat, kunnen u direct verder helpen in uw zoektocht! De zorgwoning wordt in onze productiehal in Dordrecht onder de beste condities opgebouwd. Hier hebben onze vakmensen namelijk geen last van weersinvloeden. Lekkages, hevige sneeuw of te warme bouwcondities worden daarmee voorkomen. Onze productiehal is gelegen in Dordrecht, nabij alle belangrijke knooppunten (N3, A15 en A16) én is ook goed te bereiken via het openbaar vervoer. Vanuit deze hal regelen wij uiteindelijk ook het transport naar de gewenste locatie.

Meer informatie over het gebruik van een chalet als mantelzorgwoning nodig? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Dit kunt u doen via het formulier op onze website.

Bekijk onze chalets

Stacaravan als mantelzorgwoning gebruiken? Wij denken met u mee!

Zorgwoningen worden steeds vaker voor verschillende doelgroepen gebruikt; zo ook met 24/7-zorg. Voor veel mantelzorgers is er geen plek in huis, waardoor een mantelzorgwoning aangrenzend aan het huis een perfecte oplossing kan bieden. Op deze manier kunt u namelijk snel en goede zorg leveren aan uw dierbare(n). Onze missie is daarom om het zorgchalet zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen (en omgeving).

Wanneer de zorgchalet volledig klaar staat in onze productiehal, dan kan deze direct getransporteerd te worden. Wij vervoeren de chalet voor u naar de plaats van bestemming. Dit doet Chaletbouw Opmaat in samenwerking met een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is, zodat er op het moment van plaatsen geen verrassingen meer zijn.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een stacaravan als mantelzorgwoning gebruiken? Wacht niet en plan dan direct (en natuurlijk gratis) een afspraak met een van onze specialisten in. Graag tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!