Mantelzorgwoning op maat

Zoekt u naar een professionele organisatie voor een mantelzorgwoning op maat? Wij, van Zorgchalet Opmaat, kunnen u verder helpen! Tijdens het bouwproces staan geen basismodellen, maar juist de wensen van onze klanten centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet precies zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en de hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Meer informatie over het gebruik van een mantelzorg chalet nodig? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Dit kunt u doen via het formulier op onze website.

Bekijk onze chalets

Mantelzorgwoning op maat laten maken? Wij doen het!

Wij begrijpen dat u plotseling in een situatie kunt komen, waarbij u zo snel mogelijk een zorgwoning nodig heeft voor uzelf of een familielid. Dat is dan ook de reden dat wij al binnen 8 weken een zorgwoning op maat kunnen opleveren in de directe omgeving van uw huis. Een goed (en veelvoorkomend) voorbeeld hiervan is een zorgwoning in uw tuin.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en daarom tussendoor een kijkje komen nemen naar de voortgang van uw zorgwoning? Dit moedigen wij alleen maar aan! Kom vooral langs en plan een afspraak in voor een rondleiding in onze productiehal. Zo krijgt u een beter beeld bij onze persoonlijke en duurzame werkwijze tijdens het produceren.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een mantelzorgwoning op maat óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers! Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.