(Mantelzorg)woning bouwen op eigen grond

Wilt u een 2e woning of een mantelzorgwoning plaatsen op uw eigen erf en bent u op zoek naar een ervaren bedrijf? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat helemaal aan het juiste adres! Voor veel mantelzorgers is er geen plek in huis, waardoor een mantelzorgwoning aangrenzend aan het huis een perfecte oplossing kan bieden. Op deze manier kunt u namelijk snel en goede zorg leveren aan uw dierbare(n).

Wilt u de ruimte op uw erf gebruiken voor de bouw van een 2e woning, bijvoorbeeld zodat u samen met uw opvolger op het erf kunt wonen maar krijgt u daar geen toestemming voor? Ook dan kan een mantelzorgwoning de oplossing zijn.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Plan dan direct (en vrijblijvend) een gratis afspraak met een van onze specialisten in, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken.

(Mantelzorg)woning op eigen grond laten plaatsen? Wij realiseren het!

Om u in het proces zo goed mogelijk verder te kunnen helpen zorgen wij er altijd voor dat u een deskundig 3D-ontwerp van ons ontvangt. Dat helpt u namelijk bij het plannen van de ideale (Mantelzorg) woning. U heeft meteen het eindresultaat visueel en ziet meteen of dit bij uw wensen en eisen past. Daarnaast heeft u ook gelijk de indeling van de (Mantelzorg) woning in de tuin visueel voor u.

Nadat de (Mantelzorg) woning volledig klaar staat in onze productiehal kan deze direct getransporteerd te worden. Wij vervoeren de chalet voor u naar de plaats van bestemming. Dit doet Chaletbouw Opmaat in samenwerking met een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is. Zo zijn we er zeker van dat er op het moment van plaatsen geen verrassingen meer zijn.

De gewenste (mantelzorg)woning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is