Mantelzorg woning

Een mantelzorg woning is een woning op het terrein van uw huis of een aanbouw aan uw huis. Heeft u plotseling een mantelzorg woning nodig (voor bijvoorbeeld een familielid of uzelf)? Wij kunnen u direct verder helpen! Zorgchalet Opmaat kan al binnen 8 weken een mantelzorg woning op maat leveren in de directe omgeving van uw huis. Een goed (en veelvoorkomend) voorbeeld hiervan is een zorgwoning in uw tuin. Daarnaast beschikken onze specialisten ook over de juiste kennis van wet- en regelgeving voor het plaatsen van een chalet op eigen grond. Zo weet u zeker dat u van A tot Z ontzorgd kunt worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gewenste situatie? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten voor meer informatie. Zij kijken graag op maat met u mee.

Bekijk onze chalets

Mantelzorg woning nodig? Neem direct contact op!

Wij bouwen een mantelzorg woning geheel op maat en leveren het aan huis. Wanneer wij aan de slag gaan met uw zorgchalet, dan kijken we allereerst naar de gewenste zorgopties: wat heeft u nodig? Ten tweede is de gewenste stijl van de zorgwoning ook erg belangrijk gedurende het bouwproces; zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen of u de chalet in een moderne, landelijke of in een Lodge-stijl gebouwd wilt hebben.

Een medewerker van Zorgchalet Opmaat begeleidt u tijdens het proces en zal u passend adviseren. Gezamenlijk kunnen wij tot een ontwerp komen, die toegankelijk, prettig en praktisch is. U heeft zelfs de keuze om een 3D-ontwerp te laten realiseren, zodat u écht kunt ervaren hoe uw nieuwe zorgwoning eruit komt te zien.

De gewenste mantelzorg woning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Benieuwd geworden?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot het bouwen van een mantelzorg woning óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!