Mantelzorg huis bouwen

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bedrijf voor een mantelzorg huis bouwen? Dan bent u bij Zorgchalet Opmaat helemaal aan het juiste adres! Wij zijn ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren.

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een op-maat-gemaakte mantelzorg woning? Maak dan een gratis afspraak met een van onze specialisten, zodat zij persoonlijk met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Bekijk onze chalets

Mantelzorg huis bouwen? Wij zijn uw specialist!

Natuurlijk zorgen we er in alle gevallen voor dat het nieuwe mantelzorg huis volledig bij de huidige bebouwing past. U heeft daarom bij ons veel verschillende mogelijkheden op het gebied van dakvormen, buitenafwerking, raamformaten en bouwformaten. Daarnaast maken wij ook altijd van tevoren even een 3D-ontwerp, zodat u de zorgwoning (op de gewenste locatie) kunt visualiseren.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en daarom tussendoor een kijkje komen nemen naar de voortgang van uw zorgwoning? Dit moedigen wij alleen maar aan! Kom vooral langs en plan een afspraak in voor een rondleiding in onze productiehal. Zo krijgt u een beter beeld bij onze persoonlijke en duurzame werkwijze tijdens het produceren.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een mantelzorg huis bouwen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast kunnen wij ook alvast een 3D-ontwerp voor u laten maken. Graag tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!