Mantelzorg chalets

Zoekt u naar de verschillende mogelijkheden binnen mantelzorg chalets? Dan bent u bij Zorgchalet Opmaat helemaal aan het juiste adres! Zorgwoningen worden steeds vaker voor verschillende doelgroepen gebruikt; zo ook met 24/7-zorg. Voor veel mantelzorgers is er geen plek in huis, waardoor een mantelzorgwoning aangrenzend aan het huis een perfecte oplossing kan bieden. Op deze manier kunt u namelijk snel en goede zorg leveren aan uw dierbare(n). Onze missie is daarom om het zorgchalet zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen (en omgeving).

Meer weten over het gebruik van een mantelzorg chalet? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Dit kunt u doen via het formulier op onze website.

Bekijk onze chalets

Mantelzorg chalets vergelijken? Bekijk direct onze chalets!

Een medewerker van Zorgchalet Opmaat begeleidt u tijdens het proces en zal u passend adviseren. Gezamenlijk kunnen wij tot een ontwerp komen, die toegankelijk, prettig en praktisch is. U heeft zelfs de keuze om een 3D-ontwerp te laten realiseren, zodat u écht kunt ervaren hoe uw nieuwe zorgwoning eruit komt te zien. De zorgwoning wordt in onze productiehal in Dordrecht onder de beste condities opgebouwd.

Hier hebben onze vakmensen namelijk geen last van weersinvloeden. Lekkages, hevige sneeuw of te warme bouwcondities worden daarmee voorkomen. Onze productiehal is gelegen in Dordrecht, nabij alle belangrijke knooppunten (N3, A15 en A16) én is ook goed te bereiken via het openbaar vervoer. Vanuit deze hal regelen wij uiteindelijk ook het transport naar de gewenste locatie.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de verschillende mantelzorg chalets óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers! Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw gewenste situatie.