Mantelzorg chalet te koop

Zoekt u naar een bedrijf met een mantelzorg chalet te koop? Dan bent u bij Zorgchalet Opmaat zeker aan het juiste adres! Wij begrijpen dat u plotseling in een situatie kunt komen, waarbij u zo snel mogelijk een zorgwoning nodig heeft voor uzelf of een familielid. Dat is dan ook de reden dat wij al binnen 8 weken een zorgwoning op maat kunnen opleveren in de directe omgeving van uw huis. Een goed (en veelvoorkomend) voorbeeld hiervan is een zorgwoning in uw tuin.

Wilt u meer informatie over hoe wij precies te werk gaan? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Bekijk onze chalets

Mantelzorg chalet te koop? Wij bieden u allerlei mogelijkheden!

Wilt u het mogelijk maken om op een bepaalde plek op uw terrein een mantelzorg chalet te realiseren? Dan bekijken we graag met u samen de mogelijkheden. In sommige gevallen zijn er aanvullende werkzaamheden nodig om het terrein bouw klaar te maken voor uw mantelzorgwoning. Wij zullen u hierbij altijd passend adviseren. Van tevoren wordt alles ter plekke nauwkeurig opgemeten, zodat er geen bouwfouten kunnen ontstaan. Daarnaast heeft u tijdens het proces ook altijd een vast contactpersoon waarmee u snel kunt schakelen.

Onze specialisten beschikken bovendien ook over diepgaande kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Zo onderzoeken wij of de mantelzorgwoning op de gewenste plek mag worden gerealiseerd. Daarvoor is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning bij uw gemeente aan te vragen. Kortom: wij staan u bij in het proces van A tot Z en helpen u waar nodig. Kom vooral langs en plan een afspraak in voor een rondleiding in onze productiehal.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Benieuwd geworden na de mantelzorg chalets die wij te koop hebben?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een mantelzorg chalet te koop óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers! Zij kijken namelijk graag mee naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.