Mantelzorg aan huis

Als u mantelzorg aan huis wilt verlenen, dan is een zorgchalet op eigen grond wellicht dé ideale optie voor u. Wij bouwen een mantel zorgwoning geheel op maat en leveren het aan huis. Wanneer wij aan de slag gaan met uw zorgchalet, dan kijken we allereerst naar de gewenste zorgopties: wat heeft u nodig? Ten tweede is de gewenste stijl van de zorgwoning ook erg belangrijk gedurende het bouwproces; zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen of u de chalet in een moderne, landelijke of in een Lodge-stijl gebouwd wilt hebben.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gewenste situatie? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten voor meer informatie. Zij kijken graag op maat met u mee.

Mantelzorg aan huis verlenen? Wij staan voor u klaar!

Het proces om een zorgchalet op uw terrein (óf in de tuin) te realiseren is eigenlijk heel eenvoudig. U plant een adviesgesprek in met een van onze medewerkers om achter de verschillende mogelijkheden te komen. Wij geven u hierbij specifieke uitleg voor uw situatie; iedere zorgwoning is natuurlijk anders. Daarom kijken we per geval wat er gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan de verschillende stijlen, dakvormen, buitenafwerking, raamformaten en bouwformaten.

Na het adviesgesprek maken wij een 3D-ontwerp, zodat u van tevoren het eindresultaat visueel heeft. Na akkoord op de opdracht gaan wij direct aan de slag met de bouw in onze productiehal. Natuurlijk hebben wij van tevoren alles opgemeten en de wet- en regelgevingen gecontroleerd. Voor de oplevering is er tijdig tussentijds overleg om de laatste ontwikkelingen door te geven en te laten controleren. Wanneer het chalet uiteindelijk klaar is verzorgen wij het transport, het takelen en het aansluiten, zodat de zorgwoning direct gebruiksklaar is.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot mantelzorg aan huis bieden met een van onze zorgchalets óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!