FAQ items aan het laden...

Kosten chalet bouwen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u meer informatie kan geven over de kosten chalet bouwen? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat helemaal aan het juiste adres! De tarieven voor een chalet kunnen per situatie erg verschillen. Zo kunnen wij een chalet bouwen voor bijvoorbeeld de functie van een vakantiewoning, maar zien wij daarnaast ook steeds meer aanvragen voor een zorgchalet (op eigen grond). Neem direct contact op met ons onze medewerkers, zodat zij een passend prijsvoorstel voor uw specifieke situatie kunnen doen.

Wilt u meer informatie over onze chalets (en het bijbehorende productieproces)? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Kosten chalet bouwen berekenen? Wij doen het voor u!

Stelt u zich eens voor; u heeft een mooi plekje in een landelijke omgeving. Samen stemmen we het ontwerp van uw chalet af op de locatie en uw wensen. Zo zorgen we ervoor dat de chalet opgaat in de omgeving of juist eruit springt als een mooie eyecatcher. Vraag direct een 3D-ontwerp bij ons aan, zodat u uw chalet kunt laten visualiseren in de juiste omgeving.

Chaletbouw Opmaat is ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een klantvriendelijk concept ontstaan als gevolg van een groeiende vraag naar chalets. Met behulp van onze eigen productiehal zijn wij in staat om maatwerk te leveren gedurende het productieproces.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de kosten chalet bouwen berekenen voor uw specifieke situatie? Maak dan direct een afspraak met een van onze medewerkers, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden (en bijbehorende prijzen). Graag tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!

3D-ontwerp laten maken