FAQ items aan het laden...

Grote chalet bouwen

Bent u op zoek naar een specialistische partij voor een grote chalet bouwen? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat helemaal aan het juiste adres! Bij ons staan geen standaard modellen centraal, maar juist uw wensen (en eisen). Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort óf de stijl van uw chalet; wij maken de chalet volledig naar wens. Hierbij blijven we wel altijd trouw aan een aantal kwaliteit uitgangspunten van onszelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd én een hoge isolatiewaarde.

Wilt u meer informatie over onze chalets (en het bijbehorende productieproces)? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Grote chalet bouwen? Onze specialisten realiseren het!

Met een eigen productiehal en de vakkennis die jarenlang is opgedaan zorgen onze experts voor een uitmuntende kwaliteit. Door deze vakkennis weten wij precies welke mogelijkheden er voor een grote chalet bouwen zijn. Binnen het productieproces krijgt u daarnaast alles mee wat er gebeurt. We betrekken u van A tot Z bij de bouw van uw chalet. Ook ontvangt u een mooi 3D-ontwerp en fijne begeleiding. Zo bent u van alle gemakken voorzien tijdens het proces.

Staat uw chalet klaar? Dan kan deze direct getransporteerd worden. Wij vervoeren de chalet voor u naar de plaats van bestemming. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is zodat er op het moment van plaatsen geen verassingen meer zijn.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar onze rol in een grote chalet bouwen voor uw wensen en locatie? Maak dan vrijblijvend en gratis een afspraak met een van onze medewerkers. Zij kunnen u van professioneel advies voorzien. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!

3D-ontwerp laten maken