FAQ items aan het laden...

Geïsoleerd chalet

Als u op zoek bent naar een (gepersonaliseerd en) geïsoleerd chalet, dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Bij ons worden chalets altijd gebouwd op basis van twee aspecten: onze kennis (/ervaring) en uw wensen. Onze chalets voldoen bijvoorbeeld altijd aan enkele standaard eisen van onszelf: een sterke chassis, een duurzaam bouwproces én een hoge isolatiewaarde. Zo zorgen wij ervoor dat u elk seizoen in het chalet kunt verblijven.

Heeft u nog enkele vragen over ons bouwproces (of andere aspecten)? Twijfel niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen u graag meer.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Geïsoleerd chalet laten maken? Neem contact op!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen voor uw geïsoleerd chalet? Wij zijn ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een klantvriendelijk concept ontstaan. Met een eigen productiehal en de vakkennis die jarenlang is opgedaan zorgen onze experts voor een uitmuntende kwaliteit.

Daarnaast hechten wij ook grote waarde aan duurzaamheid tijdens onze bouwprocessen. Afhankelijk van het doel maken wij de chalets winterbestendig door hoogwaardige isolatie toe te passen tot een RC waarde van 3,5m2K/W. Door de keuze van de juiste isolatie kan de chalet zijn warmte beter vasthouden, hierdoor is het mogelijk de chalet te verwarmen door middel van elektrische verwarming. Overigens werkt dit in de zomer andersom, de koelte van de nacht wordt in de zomer langer vastgehouden, waardoor een geïsoleerd chalet gemiddeld koeler blijft.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een geïsoleerd chalet op maat laten maken? Maak vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze specialisten voor meer informatie. Zij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie en wensen.

3D-ontwerp laten maken