FAQ items aan het laden...

Chaletbouwers

Als u op zoek bent naar enkele chaletbouwers met een betrouwbare en transparante werkwijze, dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Als basis voor het ontwerp van de chalet staan geen basismodellen maar juist uw wensen (en eisen) centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort óf de stijl van uw chalet; wij maken de chalet precies zoals u het wilt! Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we wel altijd trouw aan een aantal kwaliteit uitgangspunten van onszelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd én een hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Chaletbouwers gezocht? Wij staan voor u klaar!

Wij fabriceren kwalitatieve chalets in onze eigen productiehal in Dordrecht. Hier kunnen de nieuwe chalets onder de juiste kwaliteit verhogende omstandigheden worden gebouwd. Tijdens het bouwen van uw chalet bent u op ieder moment welkom, zodat u de bouw van uw chalet op de voet kunt blijven volgen.

Onze chalets worden vaak gebruikt als vakantiewoning, maar worden steeds vaker ook als permanente woning ingezet. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mantelzorgwoning of tiny house. Door het feit dat onze chalets goed geïsoleerd zijn is het heel goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven.

Meer weten over onze chaletbouwers?

Denkt u dat wij iets voor kunnen betekenen in uw zoektocht naar enkele chaletbouwers óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze chalets (of organisatie)? Neem dan, in beide gevallen, direct contact met ons op via het formulier op onze website. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!

3D-ontwerp laten maken