FAQ items aan het laden...

Chaletbouwers

Als u op zoek bent naar chaletbouwers met een betrouwbare en transparante werkwijze, dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Wij zijn uw Chaletbouwers in Nederland. Als basisontwerp van de chalet staan uw wensen (en eisen) centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort óf de stijl van uw chalet; wij maken de chalet precies zoals u het wilt! Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we wel altijd trouw aan een aantal kwaliteit uitgangspunten van onszelf. Daardoor kunnen wij altijd de kwaliteit waarborgen die wij beloven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd én een hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Benieuwd naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze chaletbouwers. Zo kunnen zij meedenken over de verschillende mogelijkheden voor uw situatie.

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Chaletbouwers gezocht? Wij staan voor u klaar!

Wij fabriceren kwalitatieve chalets in onze eigen productiehal in Dordrecht. Daardoor kunnen de nieuwe kwalitatieve chalets direct worden gebouwd. Tijdens het bouwen van uw chalet bent u op ieder moment welkom. Daardoor kunt u de bouw van uw chalet op de voet blijven volgen.

Onze chalets worden vaak gebruikt als vakantiewoning. Daarnaast worden de chalets ook steeds vaker als permanente woning ingezet. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mantelzorgwoning of een tiny house. Doordat onze chalets goed geïsoleerd zijn is het goed mogelijk om het gehele jaar in onze chalets te verblijven.

Meer weten over onze chaletbouwers?

Kunnen onze chaletbouwers iets voor u betekenen? Of heeft u nog vragen over onze chalets? Neem dan contact op via het formulier op onze website. Tot ziens bij Chaletbouw Opmaat!