FAQ items aan het laden...

Chaletbouw

Zoekt u naar een professioneel bedrijf voor chaletbouw? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Wij fabriceren kwalitatieve chalets in onze eigen productiehal in Dordrecht. Hier kunnen de nieuwe chalets onder de juiste kwaliteit verhogende omstandigheden worden gebouwd. Tijdens het bouwen van uw chalet bent u op ieder moment welkom, zodat u de bouw van uw chalet op de voet kunt blijven volgen.

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar chaletbouw in de omgeving van Dordrecht? Maak dan een gratis afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze chalets

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Nu een afspraak maken voor een 3D-ontwerp

Chaletbouw nodig? Chaletbouw Opmaat is uw specialist!

Als uitgangspunten voor het ontwerp staan geen basismodellen maar uw wensen centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en de hoge isolatiewaarde van onze chalets. Uiteindelijk stellen wij de prijs samen op basis van een combinatie van uw wensen en onze kwalitatieve materialen.

Nadat de chalet volledig klaar staat in onze productiehal kan deze direct getransporteerd te worden. Wij vervoeren de chalet voor u naar de plaats van bestemming. Dit doet Chaletbouw Opmaat in samenwerking met een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is, zodat er op het moment van plaatsen geen verrassingen meer zijn.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze specialistische rol in chaletbouw? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met uw vraagstuk!

3D-ontwerp laten maken