FAQ items aan het laden...

Chaletbouw Zeeland

Op zoek naar een professioneel bedrijf met ervaring in chaletbouw Zeeland? Dan bent u bij Chaletbouw Opmaat zeker aan het juiste adres! Wij zijn ontstaan als gevolg van een fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een klantvriendelijk concept ontstaan als gevolg van een groeiende vraag naar chalets. Met behulp van onze eigen productiehal zijn wij in staat om maatwerk te leveren gedurende het productieproces.

Benieuwd geworden naar ons aanbod? Neem dan gerust even een kijkje naar onze chalets óf plan een gratis afspraak in. Wij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen.

Onze chalets

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal basismodellen waaruit u kan kiezen.
Vanuit deze basismodellen zijn er tal van mogelijkheden:

Ontvang een 3D-ontwerp op maat

U creëert uw eigen gewenste sfeer tijdens het ontwerpen met onze adviseur. Dankzij onze handige 3D-ontwerptechniek, ontdekt u ruim van tevoren de beoogde stijl, sfeer en materialen die wij tijdens de ontwerpfase voor u maken.

Chaletbouw Zeeland en omgeving? Wij zijn uw specialist!

Als basis voor het ontwerp van de chalet staan geen basismodellen maar juist uw wensen (en eisen) centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort óf de stijl van uw chalet; wij maken de chalet precies zoals u het wilt! Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we wel altijd trouw aan een aantal kwaliteit uitgangspunten van onszelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd én een hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Daarnaast kunnen wij ook verder helpen met het transport van uw chalet naar de gewenste locatie. Dit doet Chaletbouw Opmaat in samenwerking met een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is, zodat er op het moment van plaatsen geen verrassingen meer zijn.

Kom in contact!

Bent u van mening dat wij iets voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar chaletbouw Zeeland óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze chalets (of organisatie)? Neem dan, in beide gevallen, direct contact met ons op via het formulier op onze website. Onze medewerkers zullen u snel verder helpen met een passende oplossing!